Boekenkasten

Uw ideale boeken­kast op maat

Geef uw boeken en woon­accessoires de plek die ze verdienen. Voor elke situatie bedenkt De Jager Interieur een passende oplossing. We zetten 75 jaar ervaring in om samen met u de ideale boeken­kast te ontwerpen – boekenkasten op maat.
De Jager Interieur | Heemstede

Een boeken­kast is altijd maatwerk

Maatwerk is altijd het uitgangs­punt bij onze boeken­kasten. Modern en minima­listisch of juist romantisch en speels: wij combineren, concreti­seren en realiseren al uw wensen. Wij adviseren u graag in een geheel vrij­blijvend kennismakingsgesprek.

“Toen ik in verband met een verhuizing op zoek was naar een archiefkast voor m’n boeken, vinyl en cd’s besloot ik bij De Jager Interieur mijn licht op te steken. En met succes! Binnen zes weken werd de boekenkast geleverd en al één week daarna stond hij op de gewenste plek.”

Hét adres voor het beste advies voor boeken­kasten op maat

Bent u op zoek naar een boeken­kast die precies bij uw persoonlijke wensen past, hoe concreet of abstract dan ook? Wij adviseren u graag over alle mogelijk­heden voor uw boeken­kast.
Bezoek daarom eens geheel vrij­blijvend onze showroom aan de Herenweg in Heemstede. Voor goede raad en een boeken­kast op maat bent u bij ons aan het juiste adres.

Hebt u vragen of wilt u meer informatie? Vul hieronder het formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.