Dressoirs

De perfecte combinatie

Dressoirs op maat. Zoek samen met De Jager Interieur naar de perfecte combinatie tussen opbergen en etaleren. Uw dressoir wordt een blik­vanger of is juist op de achter­grond aanwezig – net wat u wilt. We zetten al onze vak­kennis in om tot uw ideale dressoir te komen.
De Jager Interieur | Heemstede

Een dressoir is altijd maatwerk

Wilt u zich oriënteren op een nieuw dressoir of hebt u al een vast­omlijnd idee, bij­voorbeeld een eigen ontwerp? De Jager Interieur willigt al uw wensen in. Wij leveren altijd maat­werk: een dressoir dat volledig past bij uw smaak en interieur.

“Mijn woonkamer is exact vierkant en heeft aan drie zijden ramen, en dan ook nog op verschillende hoogten. Daarmee is maar aan een kant ruimte voor een dressoir, dacht ik. Tot ik eens kennismaakte met Rob en Edwin. Er bleek veel meer mogelijk dan ik ooit voor mogelijk had gehouden. Ik ben bijzonder tevreden met het ‘maatresultaat’, de totstandkoming en de manier waarop zij hun afspraken nakomen. De Jager is een topzaak, zonder meer.”

Hét adres voor het beste advies voor dressoirs op maat

Maatwerk in uw interieur vraagt bij een dressoir om speciale aandacht. Weet u precies hoe uw ideale dressoir eruitziet of hebt u wel de wens, maar geen idee? Loop gerust en geheel vrij­blijvend onze show­room binnen aan de Herenweg in Heemstede.
Daar voorzien wij u van het beste persoonlijke advies, van de eerste schets van uw dressoir op maat tot plaatsing bij u thuis. Wij geven u altijd de volle aandacht en nemen de tijd om uw wensen te verwezen­lijken. Dát is service van De Jager Interieur, al vijfenzeventig jaar.

Hebt u vragen of wilt u meer informatie? Vul hieronder het formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.