We zijn zeer gelukkig met onze kast. We hebben hem “aangekleed” en hebben nog plaats voor nieuwe boeken,!! Ook de werkplek voldoet goed, het is lekker werken aan het bureaublad. Een nieuwe kast kopen doen wij niet meer maar als wij van mensen horen dat ze op zoek zijn naar een kast, dan weten wij een heel goed adres.!!!!

Vriendelijke groeten. Anky en Gerard Kuns

Anky en Gerard Kuns

In de afgelopen jaren reed ik vaak over de Herenweg en langs De Jager Interieur. Toen ik, i.v.m. een verhuizing, op zoek was naar een “archiefkast voor m’n boeken, vinyl en cd’s” besloot ik daar mijn licht op te steken. En met succes! ‘t Is nu bijna een half jaar dat deze prachtige, functionele kast zijn diensten, elke dag weer, bewijst!

Met ‘n hartelijke groet, Jan Boeree

Jan Boerre

We hebben een prachtige kast in onze slaapkamer. Toen wij plannen maakten om ons huis te laten verbouwen, wisten we niet goed hoe we de slaapkamer moesten aanpakken. Tot we bij u in de zaak in Heemstede kwamen… Binnen een dag geplaatst en de plinten die ontbraken kwamen een paar weken later. Helemaal top.

Fam Schaap, Heemstede

Familie Schaap

Een paar jaar geleden heeft De Jager Interieur voor mij de inrichting van de slaapkamer en mijn werkkamer gedaan.
Alles heb ik zelf kunnen ontwerpen en in samenspraak met Rob de Jager de juiste keuzes gemaakt m.b.t. het materiaal en de kleuren. Een prettige samenwerking, goede adviezen en een degelijke kwaliteit zijn de normen waarmee Rob de Jager werkt.

Cees Pronk.

Cees Pronk

In één woord; TOP!

De familie Wijnhoven

Familie Wijnhoven

Een groot plezier om gezamenlijk met Rob de Jager het avontuur van onze walk- in aan te gaan. Wij wonen in een huis van 1926 en de combi uitdaging van verleden en heden was geen makkelijke. Van het uiteindelijke resultaat genieten wij nog elke dag!!

Joke en Niek Oudendijk

Joke en Niek Oudendijk

Wij zijn uitstekend geadviseerd over de mogelijkheden en kleurstellingen voor schuifdeurkasten in onze nieuwe garderobe en werkkamer. De uitvoering verliep perfect en het resultaat is precies zoals wij voor ogen hadden.

Met vriendelijke groet, Jan de Weerd

Jan de Weerd

Omdat wij ons hele huis compleet hebben verbouwd, moesten we veel keuzes maken ten aanzien van indeling en meubilair. We vinden het fijn als er deskundig met ons meegedacht wordt. Dat deed Rob. Terwijl hij de ruimte nooit gezien had, tekende hij een perfecte indeling. De kwaliteit is heel goed en het is prachtig geworden.

Groeten, Nienke

Nienke