Garderobekasten

Alles uit de kast

Gun uw garderobe een kast van De Jager Interieur. Onze garderobe­kasten zijn een sieraad voor elke slaap­kamer. We halen alles voor u uit de kast om tegemoet te komen aan uw persoonlijke wensen qua opbergen, kleur­stelling, details en afwerking.
De Jager Interieur | Heemstede

Volop maatwerk

Sinds 1943 heeft De Jager Interieur zich ontwikkeld tot dé regionale speciaal­zaak voor kasten op maat. Ook voor uw garderobe­kast verkennen we alle maat­werk­mogelijk­heden. U mag het zeggen: veel hang­ruimte of juist meer laden en legvakken?

“Wij zijn uitstekend geadviseerd over de mogelijkheden en kleurstellingen voor schuifdeurkasten in onze nieuwe garderobe en werkkamer. De uitvoering verliep perfect en het resultaat is precies zoals wij voor ogen hadden.”

Hét adres voor het beste advies voor garderobe­kasten op maat

Garderobe­kasten op maat vragen minstens evenveel aandacht als uw garderobe zelf. Voor een degelijk persoonlijk advies over uw ideale garderobe­kast klopt u aan bij De Jager Interieur.
Wij helpen u graag om uw vast­omlijnde of juist vrije ideeën en gedachten vorm te geven. In onze show­room aan de Herenweg in Heemstede komen we samen tot het beste resultaat – geheel vrij­blijvend natuurlijk!

Hebt u vragen of wilt u meer informatie? Vul hieronder het formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.