Inloopkasten

Een vaste plek voor uw spullen

Inloop­kasten op maat voelen als een exclu­sieve boetiek – helemaal van u alleen. Gun uzelf de luxe van een inloop­kast op maat van De Jager Interieur. Met u zoeken we de juiste mix van logica, opberg­ruimte en wensen.
De Jager Interieur | Heemstede

Inloop­kasten volledig op maat

De Jager Interieur zet tien­tallen jaren expertise in om uw inloop­kast volledig op maat te maken. U kunt bij ons in de show­room inspi­ratie opdoen of uw eigen ontwerp laten samen­stellen. Wij staan voor u klaar: van de eerste schets tot en met plaatsing van de inloop­kast bij u thuis.

“Een groot plezier om gezamenlijk met Rob de Jager het avontuur van onze walk-in aan te gaan. Wij wonen in een huis van 1926 en de combi-uitdaging van verleden en heden was geen makkelijke. Van het uiteindelijke resultaat genieten wij nog elke dag!”

Hét adres voor het beste advies voor inloop­kasten op maat

Loopt u al geruime tijd rond met het plan een inloop­kast op maat te laten maken, en wilt u uw ideeën nu eindelijk eens gereali­seerd zien? Zet de beste eerste stap: kom naar onze show­room aan de Herenweg in Heemstede.
De Jager Interieur neemt de tijd voor u om alle ins-en-outs van uw inloop­kast op maat te bespreken. Wij staan u, geheel vrij­blijvend, bij met raad en daad. Voor u het weet is uw ideale inloop­kast binnen handbereik.

Hebt u vragen of wilt u meer informatie? Vul hieronder het formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.