Al bijna 100 jaar streeft Sudbrock naar kwaliteit tot in het kleinste detail. Met de modernste technologie, maar ook met veel handwerk, ontwerpt en maakt Sudbrock [Made in Germany] moderne meubelen die doordacht, praktisch en functioneel zijn. Bij Sudbrock heeft men zich gespecialiseerd in het ontwikkelen en produceren van individuele systeemmeubelen. De innovatieve inrichtingssystemen bieden oneindig veel vrijheid en mogelijkheden bij de vormgeving. Omdat iedereen zijn eigen smaak en behoeften heeft, wordt elk item daarom custom made gemaakt. Sudbrock heeft verschillende programma’s ontwikkeld waarbij de kleuren, materialen, details en combinaties naar eigen wens ingevuld kunnen worden. Natuurlijk zijn speciale afmetingen ook mogelijk.

Met de meubels van Sudbrock is het mogelijk om uw idee werkelijkheid te laten worden, of het nu gaat om een boekenkast, een TV/AV oplossing of een mogelijkheid om uw servies in op te bergen.

Heeft u specifieke wensen en behoeften voor uw woonkamer? We passen graag onze meubels op uw persoonlijke smaak aan. Zo bepaalt u zelf de opstelling, maatvoering, kleur en het materiaal.