Kwaliteit is duurzaam en daarom zijn wij trots op onze leeftijd. “Op leeftijd gekomen”, dat hoort niemand graag. Wij wel! Het betekent voor ons immers dat wij al sinds 1928, gewaardeerde tafel- en stoelfabrikanten zijn. Met het hart geboren, met het verstand gegroeid en met de hand geperfectioneerd – onze meubelen doorlopen vandaag nog dezelfde procedure.

ZWITSERS HANDWERK BLIJFT VEELGEVRAAGD
Vele mensen zijn de massaproductie beu en waarderen zowel onze flexibiliteit, als die van onze collectie. Het in het binnen- en buitenland gewaardeerde merk is synoniem voor functionele meubelen met meerwaarde. Als MKB produceren wij stukken die karakter hebben. En die kunnen rekenen op liefhebbers: handelaars, klanten en jury’s van designprijzen waarderen ze. Aan hen hebben wij ons aanhoudend succes te danken.

STRENGE KWALITEITSNORMEN
Met het kwaliteitslabel “création suisse”  beloven wij veel en wij houden elke belofte. Het bevestigt ons geloof in traditie en ons engagement voor de toekomst. Made in Switzerland koppelen wij aan de verantwoordelijkheid die wij dragen tegenover u en onze meubelen. De strenge productienormen verzekeren de grootst mogelijke kwaliteit en ambachtelijke finesse van elk meubel. Ieder exemplaar produceren wij speciaal en individueel volgens uw wensen – just-in-time en na ontvangst van de bestellingen. Professionele service is inbegrepen, want ook na de aankoop staan wij altijd voor u klaar.

PLEZIER IN VORM GEBRACHT
“”Wij beleven plezier aan ambachtelijk werk, aan hoogwaardige materialen, aan vorm en functie. Ik denk dat dit ook te zien is aan onze meubelen””, dat is de overtuigde mening van Patrick Brunner, CEO. Hij en zijn team hebben een passioneel engagement voor de meubelfabriek met een rijke traditie en geschiedenis sinds 1923. Het eerste hoofdstuk in deze geschiedenis werd geschreven door 15 werknemers met de productie van huishoudartikelen en keukenmeubilair. Al gauw volgde het tweede hoofdstuk: In 1928 richtte de Volksbank Willisau en de meubelfabriek Nyffeler uit Strengelbach en Jordi de vennootschap “Holzwaren- und Möbelfabrik AG in Willisau-Stadt” op. Vandaag werken meer dan 50 werknemers aan nog vele volgende hoofdstukken van deze grote Zwitserse designgeschiedenis.