fbpx

Tafels, stoelen en verlichting

Geef betekenis aan uw interieur

Van oudsher is De Jager Interieur maat­gevend in kasten en dressoirs die exact passen bij uw persoonlijke wensen. Tafels, stoelen en verlichting zijn daar in de loop van de jaren als vanzelf bij gekomen. Een interieur is immers de som der delen. Het geheel – dat is wat het helemaal van u en uniek maakt.
De Jager Interieur | Heemstede

Stoelen met zorg en passie

Berg Furniture is een kleine Deense firma die meubelen van hoog­waardige materialen en fantas­tische afwerking met de hand maakt, met zorg en met passie. Wij voelen ons zo thuis bij het bedrijf en de producten dat wij dealer zijn geworden van Berg Furniture.

Grip op verlichting

Wij staan al 75 jaar klaar voor uw op maat gemaakte schuif- en draaideur­kasten en wand­meubels, en nu ook om u te voorzien van verlichting die perfect past in uw interieur. Wij zijn trots dat wij u producten aan kunnen bieden van onze Belgische partner Delta Light.
De Jager Interieur | Heemstede
De Jager Interieur | Heemstede

Aan tafel

Wij voeren de gehele collectie tafels van Sudbrock en Willisau. Eten, lezen, relaxen en spelen aan tafels van deze merken is heerlijk: subtiel design in combinatie met eerlijke en natuurlijke materialen.

“Mijn woonkamer is exact vierkant en heeft aan drie zijden ramen, en dan ook nog op verschillende hoogten. Daarmee is maar aan een kant ruimte voor een dressoir, dacht ik. Tot ik eens kennismaakte met Rob en Edwin. Er bleek veel meer mogelijk dan ik ooit voor mogelijk had gehouden. Ik ben bijzonder tevreden met het ‘maatresultaat’, de totstandkoming en de manier waarop zij hun afspraken nakomen. De Jager is een topzaak, zonder meer.”

Hét adres voor de mooimakers in elke ruimte: tafels, stoelen en verlichting

Maatwerk in uw interieur vraagt om speciale aandacht. Weet u precies hoe uw ideale woonmaker eruitziet of hebt u wel de wens, maar geen idee? Loop gerust en geheel vrij­blijvend onze de show­room binnen aan de Herenweg in Heemstede.
Daar voorzien wij u van het beste persoon­lijke advies, van de eerste schets van uw tafel of stoel tot een lichtplan bij u thuis. Wij geven u altijd de volle aandacht en nemen de tijd om uw wensen te verwezen­lijken. Dát is service van De Jager Interieur, al vijfenzeventig jaar.

Hebt u vragen of wilt u meer informatie? Vul hieronder het formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.